Τρόποι Αποστολής

 Παραλαβή από το κατάστημα δωρεάν!

 

 

 Παράδοση στο χώρο σας

 

Για αγορές
από 60 € και πάνω
και για βάρος έως 12kg*

Δωρεάν!
Σε όλη την Ελλάδα

Για αγορές
κάτω από 60€

 

 

 2,50€*
Σε όλη την Ελλάδα

 

Έπιπλα και αγορές
βάρους άνω των 12 kg*
Εντός Αττικής
 Κατόπιν
συνεννόησης
 Έπιπλα και αγορές
βάρους άνω των 12 kg*
Εκτός Αττικής

 Δωρεάν!
μέχρι το πρακτορείο
μεταφοράς


 

 

*Η αντικαταβολή χρεώνεται +2,50€

 

 1. Η αποστολή των προϊόντων εκτός των επίπλων και των παραγγελιών βάρους* άνω των 12kg πραγματοποιείται με Ελτά Πόρτα - Πόρτα.

2. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων (εκτός των επίπλων) με την ένδειξη "Διαθέσιμο" θα παραδίδονται εντός 1 έως 3 εργάσιμων ημερών για την Αττική και εντός 2 έως 5 εργάσιμων ημερών για την υπόλοιπη Ελλάδα. Για τα προϊόντα με την ένδειξη "4-10 εργάσιμες" θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.

3. Η μεταφορά των επίπλων και των παραγγελιών βάρους* άνω των 12kg εντός Αττικής θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Το κόστος μεταφορικών υπηρεσιών θα επιβαρύνει τον πελάτη. Το HomeTale σε κάθε περίπτωση θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η μεταφορά να είναι η πιο οικονομικά συμφέρουσα για τον πελάτη.

4. Η μεταφορά των επίπλων και των παραγγελιών βάρους* άνω των 12 kg εκτός Αττικής είναι δωρεάν μέχρι το πρακτορείο της μεταφορικής εταιρίας. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιλέξει μεταφορική εταιρία και να μας τη γνωστοποιήσει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Το κόστος και τη διαδικασία μεταφοράς από το πρακτορείο της μεταφορικής εταιρείας και έπειτα αναλαμβάνει αποκλειστικά ο πελάτης.

5. Η παράδοση των επίπλων θα γίνεται εντός 30 εργάσιμων ημερών.

6. Η διαθεσιμότητα στην ιστοσελίδα δεν συνεπάγεται και διαθεσιμότητα στην αποθήκη. Για να κάνετε παραλαβή ενός προϊόντος που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα από την αποθήκη απαιτείται η παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα έτσι ώστε να έχει διασφαλιστεί η διαθεσιμότητα και η τιμή στη χρονική στιγμή που θα επιλέξετε να το παραλάβετε. Οι παραγγελίες που είναι για παραλαβή από την αποθήκη μας δεν μπορούν να κρατηθούν πάνω από 3-5 ήμερες.

7. Όλες οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 15:00 αρχίζουν να επεξεργάζονται την  επόμενη εργάσιμη ημέρα.

8. Όλα τα προϊόντα, πριν αποσταλούν στον πελάτη, ανοίγονται και ελέγχονται για τυχόν φθορές. Εν συνεχεία αμπαλάρονται και συσκευάζονται, ούτως ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε βλάβη ή φθορά αυτών κατά τη μεταφορά.

 

*Σε περίπτωση που το ογκομετρικό βάρος της συνολικής παραγγελίας είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό, τότε το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Το ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται σε κιλά, αν πολλαπλασιάσουμε τις 3 διαστάσεις της συσκευασίας (μετρημένες σε εκατοστά) και διαιρέσουμε με το 5.000. Ισχύει δηλαδή η σχέση (ογκομετρικό βάρος σε κιλά)=(Μήκος σε εκατοστά) * (Ύψος σε εκατοστά) * (Πλάτος σε εκατοστά) / 5.000.