Συχνές Ερωτήσεις

 

1. Τι είναι το HomeTale;
To Home Tale είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών σπιτιού και διακόσμησης. Αποτελεί έναν ηλεκτρονικό πολυχώρο διακόσμησης που συνδυάζει τις υπηρεσίες εξειδικευμένου στη διακόσμηση προσωπικού με την αγορά ποιοτικών αντικειμένων διακόσμησης και ειδών σπιτιού. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να αγοράσει είδη που αφορούν στην οργάνωση, τη διακόσμηση, την επίπλωση και την ανακαίνηση ενός χώρου, ενώ μπορεί παράλληλα να βρει συμβουλές διακόσμησης ή να αναζητήσει τις επαγγελματικες υπηρεσίες ενός διακοσμητή, επικοινωνώντας τηλεφωνικά με το κατάστημά μας (τηλ. 213 0290 333, αστική χρέωση).


2. Είναι ασφαλείς οι συναλλαγές μου;
Οι συναλλαγές σας με το Home Tale είναι απολύτως ασφαλείς. Όποιον τρόπο πληρωμής και να επιλέξετε, η υποδομή μας παρέχει την μέγιστη ασφάλεια κάνοντας χρήση των τελευταίων τεχνολογιών και του πιο ενημερωμένου πρωτόκολλου SSL (Secure Sockets Layer) σε συνεργασία με την τράπεζα Πειραιώς.

 

3. Πρέπει να γίνω μέλος για να παραγγείλω;
Όχι, δεν είναι απαραίτητο. Σας ενημερώνουμε όμως πως τα εγγεγραμμένα μέλη μας απολαμβάνουν επιπλέον εκπτώσεις σε αρκετά είδη. Επιπλέον, τα μέλη μας ενημερώνονται πρώτοι για τις νέες προσφορές μας ενώ επιλεγμένα προϊόντα είναι διαθέσιμα μόνο στην περιοχή μελών.

 

4. Πως μπορώ να παραγγείλω;
Πολύ εύκολα! Αφού επιλέξετε τα προϊόντα που επιθυμείτε κάνετε click επάνω δεξιά στο πεδίο «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ» και ακολουθείστε τις απλές οδηγίες που αναφέρονται. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε όλο το 24ωρο email στο info@hometale.gr ή να παραγγείλετε τηλεφωνικά στο 213 0290 333 από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 - 16:00.


5. Μπορώ να κάνω την παραγγελία μου τηλεφωνικά;
Βεβαίως! Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας στο τηλέφωνο 213 0290 333 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00 – 16:00.


6. Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;
Από την στιγμή που θα λάβουμε την παραγγελία σας, αυτόματα ξεκινάει και η διαδικασία της αποστολής της. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Τα προϊόντα που εμφανίζουν την ένδειξη "ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ" αποστέλλονται εντός 2 - 3 εργάσιμων ημερών για παραγγελίες εντός Αττικής και εντός 2 - 4 εργάσιμων ημερών για παραγγελίες εκτός Αττικής. Η αποστολή των επίπλων γίνεται εντός 30 εργάσιμων ημερών για όλη την Ελλάδα. Για προϊόντα με την ένδειξη "ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ" θα επικοινωνήσει ένας συνεργάτης μας μαζί σας για να σας ενημερώσει για το χρόνο παράδοσης του προϊόντος. Ο χρόνος παράδοσης παραγγελιών που περιέχουν περισσότερα από ένα προϊόντα εξαρτώνται από το προϊόν με τον μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης.


7. Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά;
Κατά την ηλεκτρονική διαδικασία της παραγγελίας και μόλις περάσετε τα στοιχεία αποστολής τα μεταφορικά έξοδα υπολογίζονται αυτόματα. Για παραγγελίες από 60 € και πάνω και βάρος έως 8kg, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Εξαιρούνται  τα έπιπλα και προϊόντα βάρους άνω των 2kg. Δείτε αναλυτικά τις χρεώσεις στους Τρόπους Αποστολής.


8. Πως μπορώ να ακυρώσω μια παραγγελία;
Στην περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον η παραγγελία δεν έχει φύγει από εμάς παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας με τους γνωστούς τρόπους αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας.