Εγγύηση Επιστροφές

Κατεβάστε το Έντυπο Επιστροφής ΑντικειμένωνΌροι και διαδικασία επιστροφών

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης (ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη).

Σε καμμία περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Το προϊόν για να γίνει δεκτό πρέπει να πληροί όλες τις παρακάτω προϋποθέσεις:

α. Να μην έχει πλυθεί.

β. Να έχει όλα τα ταμπελάκια του.

γ. Να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του.

Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται με όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν, όπως η απόδειξη λιανικής, το δελτίο αποστολής κ.τ.λ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες της επιστροφής.

Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

Στην περίπτωση που κατά την παραλαβή, συνειδητοποιήσετε ότι το προϊόν έχει φθορές από τη μεταφορά ή διαπιστώσετε κάτι αντικανονικό από αυτά που αναφέρει η συσκευασία, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας αναφέρετε το πρόβλημα κι εμείς να σας βρούμε τη λύση. Εάν κρίνεται απαραίτητη η μεταφορά του προϊόντος στην έδρα μας τα έξοδα αποστολής βαρύνουν εμάς εφόσον αυτό γίνει σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση του προϊόντος και με τη μεταφορική εταιρεία με την οποία σας είχε αποσταλλεί. Επιπλέον, το ίδιο ισχύει σε περίπτωση που έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας. Στις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν το Home Tale. Σε κάθε άλλη περίπτωση (π.χ. αλλαγή γνώμης) τα έξοδα επιβαρρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων που δεν αναγνωρίζει το HomeTale η επιστροφή του προϊόντος γίνεται από τον πελάτη με έξοδά του.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις θα πρέπει να συμπληρώσετε ένα έντυπο "Επιστροφής-Υπαναχώρησης" και να καταγράψετε το αίτημά σας για αντικατάσταση του προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων.

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας. Αν επιθυμείτε ωστόσο να το κάνετε, θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα και πριν ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της, διαφορετικά θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα μεταφοράς. Ανεξαρτήτως του δικαιώματός σας για ακύρωση παραγγελίας σύμφωνα με τα προηγούμενα, έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την παραγγελία σας εάν το HomeTale παραβιάσει τις υποχρεώσεις του, κυρίως όταν το προϊόν παρουσιάζει πραγματικά ελαττώματα. Αν αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν, έχετε το δικαίωμα μη αποδοχής και επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με άλλο προϊόν της ίδιας κατηγορίας, εφόσον είναι διαθέσιμο ή επιστροφής των χρημάτων που καταβάλατε. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος ή επιστροφής των χρημάτων σας, επιβαρύνουν αποκλειστικά το κατάστημα.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης: Eχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιστροφής χρημάτων (έξοδα εμβάσματος, χρεώσεις τραπεζών κ.τ.λ.) επιβαρρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, αυτή πραγματοποιείται εντός 15 εργάσιμων ημερών.