Ποιοι είμαστε


40 χρόνια ιστορία...

1970... Αθήνα... σε ένα μικρό, σκονισμένο σχεδιαστήριο ο μηχανικός Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος από τον Αγρίλη Μεσσηνίας ξεκίνησε να αποτυπώνει το πρώτο σχέδιο κατοικίας. Τα χρόνια πέρασαν, το σχεδιαστήριο μεγάλωσε και μέσα από μία μακρά πορεία στο χώρο των κατασκευών η εμπειρία αυξήθηκε και επεκτάθηκε. Το 2005 η ελληνική αυτή οικογενειακή επιχείρηση πέρασε σε μία νέα εποχή εντάσσοντας στο δυναμικό της την κόρη, Ευαγγελία - Μαρία Γιαννοπούλου, αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων, συνδυάζοντας την εμπειρία του παλιού και τη δημιουργικότητα του καινούριου. Και το παραμύθι μόλις ξεκίνησε...

Διακόσμηση... το δικό μας παραμύθι...

"Και γιατί να μην μπορούμε εκτός από την κατασκευή ενός χώρου να συμμετέχουμε και στην εσωτερική διαμόρφωση του;" το σύνθημα δόθηκε. Η γνώση και η εμπειρία ήταν συνοδοιπόροι σε αυτό το παραμύθι. Η ιδέα έγινε σχέδιο, το σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή και η ομάδα του HomeTale κατόρθωσε από το 2012 να φέρει στο χώρο σας τον μαγικό και παραμυθένιο κόσμο της διακόσμησης πρώτα με ένα υποκατάστημα στην Πετρούπολη και στη συνέχεια μέσω αυτού του ηλεκτρονικού πλέον καταστήματος, προσιτό σε όλη την Ελλάδα.

Διακοσμούμε με γνώση

Το HomeTale.gr αποτελεί έναν ηλεκτρονικό πολυχώρο διακόσμησης και έχει καταφέρει να συνδυάσει την αγορά ειδών σπιτιού και διακόσμησης με τη γνώση και την καθοδήγηση έμπειρου και καταρτισμένου προσωπικού, το οποίο επιλέγει για εσάς ένα - ένα τα είδη σπιτιού με σταθερές αξίες την ποιότητα, τη λειτουργικότητα και την καλαισθησία. Διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων, ειδών σπιτιού και διακόσμησης που καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών μας. Παράλληλα, παρέχονται υπηρεσίες διακόσμησης υψηλού επιπέδου, οι οποίες συνδυάζουν πολυετή εμπειρία κατασκευών και συνεχή εκπαίδευση. Με ιδιαίτερο σεβασμό στον επισκέπτη και με έμφαση στην άριστη σχέση ποιότητας - τιμής στο e-shop μπορεί κανείς να αγοράσει μεγάλη ποικιλία ειδών σπιτιού, οικιακού εξοπλισμού, διακοσμητικών αντικειμένων, ιδιαίτερων δώρων γάμου και βάπτισης με εκλεπτισμένο αμπαλάζ και όχι μόνο... σε προσιτές τιμές.

Μεριμνούμε για τη δική σας αισθητική

Ο επισκέπτης του HomeTale.gr μπορεί να δει όλα τα είδη σπιτιού με ακριβή περιγραφή και να αντιληφθεί τον τρόπο που θα ταιριάξουν στο δικό του χώρου. Μπορεί επίσης να επικοινωνήσει μαζί μας και να μας στείλει φωτογραφίες από το χώρο του, ώστε να τον κατευθύνουμε στις επιλογές του (χρώματα, αντικείμενα, γενικότερη διακόσμηση) πάντα με στόχο το καλύτερο δυνατό λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, μπορούμε να επισκεφθούμε το χώρο σας και να αναλάβουμε τη διακόσμησή του, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Και όλα αυτά με ένα απλό κλικ στο HomeTale.gr. Σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα συγκεντρώσαμε για εσάς το μαγικό κόσμο της διακόσμησης για να ξεκινήσει το παραμύθι από τον δικό σας χώρο...

Σας καλωσορίζουμε στο HomeTale!

 

Η ομάδα του HomeTale

 

 

Βιογραφικό Ιδιοκτήτη

Η Ευαγγελία-Μαρία Γιαννοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Εισήλθε στο University of East London το 2005 και έλαβε το Bachelor of Science (Hons) Αρχιτεκτονικής το 2008. Από το 2008 σπούδασε στο Middlessex University του Λονδίνου και έλαβε το Bachelor και Master of Arts (Hons) στην Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων (Architecture Interior Design) ολοκληρώνοντας τις σπουδές της τον Ιούνιο του 2013. Από το 2005 βρίσκεται στο τιμόνι της κατασκευαστικής εταιρίας «Γιαννόπουλος Κωνσταντίνος και ΣΙΑ Ο.Ε.», ενώ κατά καιρούς έχει εργαστεί σε καταστήματα επίπλων και διακόσμησης. Έχει αναλάβει την ανέγερση πολυκατοικιών και την εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση κτιρίων, κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.