Συσκευασία Δώρων Hometale

Τα δώρα είτε είναι απλά... είτε γάμου... είτε βάπτισης... είναι πάντα μια δύσκολη ιστορία, ειδικά για τα καινούργια ζευγάρια. Ο λογαριασμός στην τράπεζα είναι μια πονεμένη κατάσταση και οτιδήποτε άλλο αισθάνεσαι ότι δεν ταιριάζει ή ότι δεν θα τους αρέσει.

Στο HomeTale κάνουμε τη διαφορά! Πάρε κάτι που θα μείνει ή θα χρησιμοποιήσουν... κάτι που θα τους δείξεις πως ενδιαφέρθηκες... και αυτή άλλωστε θα είναι και η αλήθεια! Μια βόλτα στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας θα σας φέρει αντιμέτωπους με πολλές προτάσεις δώρων για όλες τις περιστάσεις!

Συμπλήρωσε το με ένα ξεχωριστό αμπαλάζ, απλό ή πιο ιδιαίτερο, το οποίο μπορείς να διαλέξεις κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου και κάνε την ξεχωριστή στιγμή των φίλων σου μοναδική! Στο Home Tale δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη συσκευασία δώρου, γιατί γνωρίζουμε ότι το μισό δώρο είναι το αμπαλάζ. Το ειδικευμένο μας προσωπικό θα ετοιμάσει ένα μαγικό αμπαλάζ για έσας, βγαλμένο από παραμύθι...

Απλη συσκευασία δώρου

Η απλή συσκευασία δώρου είναι δωρεάν. Περιλαμβάνει ένα απλό χαρτί περιτυλίγματος και μία χρωματιστή κορδέλα.

Συσκευασία δώρου γάμου/βάπτισης

Σε περίπτωση που ζητήσετε την ιδιαίτερη συσκευασία δώρου για γάμο ή βάπτιση, επιλέγοντας την αντίστοιχη επιλογή κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σας υπάρχει επιπλέον χρέωση 1 €. Η συσκευασία αυτή περιλαμβάνει χρωματιστά, ιδιαίτερα χαρτιά περιτυλίγματος ή τούλια (εφόσον απαιτηθεί ανάλογα με το προϊόν), ιδιαίτερες κορδέλες και άλλα διακοσμητικά, μικρά αντικείμενο που θα διακοσμήσουν με ιδιαίτερο και όμορφο τρόπο το δώρο σας.

 

Αν θέλετε να μας διευκρινίσετε κάτι ως προς τη συσκευασία δώρου (π.χ. αγόρι ή κορίτσι για βάπτιση), μην ξεχάσετε να το σημειώσετε στο πεδίο "Παρατηρήσεις" κατά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας.

Παραδείγματα των συσκευασιών δώρου μπορείτε να δείτε παρακάτω.